محل تبلیغات شما
بوم‌گردی یکی از شاخه‌های گردشگری است که در چند سال اخیر و به دلیل افزایش تمایل مردم به دنبال فرار از زندگی ماشینی و پناه‌ بردن به طبیعت، در ایران و جهان از رشد قابل توجهی برخوردار شده است. بوم‌گردی را سفر مسئولانه به طبیعت با رویکرد حفاظت از محیط زیست، توسعه پایدار و حمایت از جوامع محلی می‌دانند و بنابراین نخستین اقدام باید متوجه اقامت گردشگران و ارائه تجربیات جدید به آنها باشد. 
اقامتگاه‌‌های بوم‌گردی نوعی محل‌ اسکان برای مسافران هستند که برخلاف هتل‌ها که ویژگی‌های تعریف شده و یکسانی دارند، از ویژگی‌های محیطی خاص خود برخوردارند. این اقامتگاه‌ها در خانه‌های قدیمی بازسازی شده، راه‌اندازی می‌شوند و با ارائه خدمات به شیوه سنتی و بومی هر منطقه تجربه‌ای متفاوت را برای مسافران رقم می‌زنند. 
خدمات سنتی تمامی ابعاد خدمات‌رسانی را در بر می‌گیرد که شامل مبلمان و تجهیزات سنتی و بومی، مدیریت بازیافت پسماندها و استفاده بهینه از پساب‌ها، صرفه‌جویی در مصرف انرژی و سوخت، استفاده از پوشاک بومی ضمن رعایت اصول بهداشتی و ایمنی برای تمامی کارمندان اقامتگاه‌های بوم‌گردی، توجه به ذائقه گردشگران، عرضه خوراک و نوشیدنی‌های بومی با استفاده از سفره‌آرایی بومی، رعایت اصول بهداشتی به گردشگران، حضور راهنمایان و بلدهای محلی و فراهم آوردن فرصت بازدید از سیمای طبیعی و بستر فرهنگی پیرامون اقامتگاه‌ها است.
در ایران نیز بیش از یک دهه است که فعالیت‌ اقامتگاه‌های بوم‌گردی در سطح کشور همچون روستاها، مناطق نمونه گردشگری، کویرها و سایر نواحی با هدف توسعه گردشگری بومی با رویکرد توسعه پایدار آغاز و ضوابط تشکیل آنها نیز از سوی سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری تدوین شده است. با این حال بیشتر میهمانان این اقامتگاه‌ها را فعالان صنعت توریسم به ویژه راهنمایان گردشگری و همین‌طور گردشگران ورودی به کشور تشکیل می‌دهند و این اقامتگاه‌ها آن‌طور که باید در جذب سایر گردشگران از اقبال کافی برخوردار نبوده‌اند. 
دلیل این امر را می‌توان در عدم اطلاع‌رسانی عمومی در رابطه با فعالیت اقامتگاه‌های بوم‌گردی دانست که خود ابعاد گوناگونی همچون اطلاع‌رسانی در زمینه ماهیت شکل‌گیری و فعالیت این واحدهای اقامتی و همین‌طور اطلاع‌رسانی در زمینه تعداد اقامتگاه‌ها در سطح کشور و پراکندگی آنها در نواحی مختلف را در بر می‌گیرد و در رابطه با آن ضعف‌هایی نیز دیده می‌شود. به عبارتی موفقیت اقامتگاه‌های بوم‌گردی را در زمینه جذب گردشگر می‌باید وابسته به دو عنصر کمیت و کیفیت خدمات‌ر‌سانی» و تبلیغات» دانست به طوری‌که باید گفت توسعه صنعت بوم‌گردی و تبلیغات در فرایندی مشخص پیوند تنگاتنگی با یکدیگر دارند. تبلیغات عنصر لازم برای ایجاد شناخت در مخاطب نسبت به فرم و محتوای خدمات بوم‌گردی است و در این زمینه رسانه‌های دیداری و شنیداری بیشترین تاثیرگذاری را خواهند داشت. صاحبان اقامتگاه‌های بوم‌گردی نیز باید این موضوع را مورد نظر قرار دهند که تبلیغات هزینه‌بر نبوده بلکه نوعی سرمایه‌گذاری بنیادی و اصولی برای پیشبرد اهداف آنان است که در صورت اجرای درست و اصولی دستاوردهای ارزشمندی را به همراه خواهد داشت. 
نباید این نکته را نیز از نظر دور داشت که تبلیغات با هدف رونق اقامتگاه‌های بوم‌گردی می‌تواند همچون شمشیری دو لبه عمل کند؛ به عبارتی اگرچه افزایش شمار گردشگران را به یک منطقه طبیعی به دنبال خواهد داشت، اما در عین حال این افزایشِ تعداد گردشگر چنانچه بدون برنامه‌ریزی و به کارگیری شیوه‌های آموزشی موثر باشد اثرات مخربی را بر محیط طبیعی به جای می‌گذارد و می‌تواند منجر به نابودی یک منطقه شود که قطعا با اصول توسعه پایدار مغایر است. لازمه این مهم نیز تعامل سازمان‌های متولی و دست‌اندرکار در حوزه گردشگری طبیعی و بوم‌گردی است تا اثرات مخرب حضور گردشگران را در فضاهای طبیعی، با تدارک برنامه‌های آموزشی و آگاهی‌بخشی از طرق مختلف به ویژه با به کارگیری رسانه‌های جمعی کاهش دهند.
اقامتگاه بومگردی ماه سلطان ملک آباد 
شهر باغبادران محله ملک آباد 

بومگردی و تجربه زندگی زیستن به سبک ایرانی روح و روان کالبد صنعت گردشگری ایران بوده ودر کنار یک اشکال توریسم یکی از عوامل مهم و شاخص برای فرآیند برنامه ریزی و استراتژی بسیار مهم و قوی برای ارائه خدمات به گردشگران است .
اگر بومگردی را سفری مسئولانه به منظور برخورداری و احترام به طبیعت با هرگونه ویژگی تاریخی و یا فرهنگی که کمترین تاثیرمنفی را بر طبیعت و از لحاظ اجتماعی ، اقتصادی برای ساکنین منطقه نیز سودآور باشد .
بایستی بدانیم که حفاظت از محیط زیست ، بوم گردی را به یک نوع از گردشگری تبدیل کرده که از مشارکت کنندگان میخواهد که تا حد امکان با در نظر داشتن اهداف حفاظتی به مدیریت مناطق طبیعی توجه کنند . بوم گردی بهترین روشی است که میتواند برای منطقه و ساکنین آن مفید بوده و منجر به حفاظت از طبیعت شود ?
استفاده از منابع طبیعی به عنوان جاذبه های گردشگری بدون آسیب رساندن به آن ، مقوله ای ایده آل در راستای توسعه پایدار و خصوصاُ توسعه گردشگری پایدار در حوضه دره زیبای زاینده رود و منطقه باغبادران و دهستامهای تابعه بخش باغبادران می باشد .
   رشد و تحول بوم گردی در این منطقه و مناطق اطراف و خصوصا همجواری با استان چهارمحال و بختیاری و در جایی جای استان پهناور اصفهان که همزمان با رشد سریع گردشگری در طی ۱۰ سال گذشته در میان مجامع محلی و مردم ساکن در اطراف مناطق طبیعی و تاریخی  استان های مزبور تکامل یافته است . و به همین دلیل مسئولیت سازمان میراث فرهنگی و صنایع دستی و گردشگری استان و مسئولان محیط زیست و مردم محلی منافع مشترک خود را در آن رشد یافته اند .
  بومگردی باعث شده که به اهداف حفاظت از محیط در آمد زایی جوامع محلی و ایجاد یک تجارت جدید توجه شود . ویژگی منحصر بفرد این نوع از اقامتگاهها مدیریت خانوادگی مبتنی بر دانش و تجربیات کهن یک منطقه نظیر منطقه باغبادران که تعداد روستاهای آن قابل توجه میباشد .
  در این محیط ها دغدغه کسب درآمد و اقتصاد فردی رنگ باخته ، تبادل فرهنگی و تجربیات سفر و حس ایرانی زیستن میهمان نوازی در نخستین اهداف متبلور می شود  .
 اهداف برنامه های بوم گردی محدود کردن و به حداقل رساندن ، تاثیرات منفی گردشگری بر طبیعت و فرهنگ جامعه محلی است . در بوم گردی معیارهای طبیعی با حداکثر تعامل با جامعه محلی ، زمینه حضور و اقامت گردشگران را با کیفیتی قابل قبول و نعریف شده در محیط های فرهنگی و طبیعی فراهم کرده خط مشی مدیران و اهالی اقامتگاههای بومگردی را مشخص میکند . کنگاش در زمدگی سنتی و بومی دیار منطقه باغبادران و پیوند آن با طبیعت سر سبز دره زاینده رود در منطقه ، آسمان شب ، احیاء خوراکهای بومی و باستانی ایران زمین  و بویژه خاص این منطقه نظیر دمپختی لاخولی و غیره ؛ هنر طبخ نان سنتی و معرفی پولک و نبات سنتی و هنرهای قدیمی و دست ساخته های هنرمندان و استاد کاران منطقه باغبادران و صنایع دستی و موسیقی های محلی و احیای آن و تنوع اقلیمی و غیره   توسعه و راهکارهای مختلف گردشگری و اشتغاائی در حوزه اهداف بومگردی و گردشگری :  _ گردشگری فرهنگی و تاریخی ( Cultural a Historical Tourism )_ گردشگری نجومی ( Astro - Tourism  )_بوم گردی (  Eco -Tourism )_ گردشگری عشایر ( Normal -Tourism  )_ گردشگری خوراک های محلی ( Food -Tourism  )_ گردشگری باغ و مزرعه ( Farm And Garden Tourism )_ گردشگری حیوانات و پرندگان ( Animal Tourism And Bird Watching  );
.

اقامتگاه بومگردی شهر باغبادران

ثبت برج کبوتر شش قلوی روستای قلعه ترکی

کارگاه مرمت تخصصی یکروزه گنجینه های موزه داری انجمن موزه داران استان اصفهان

گردشگری ,منطقه ,بوم‌گردی ,طبیعی ,توسعه ,محلی ,بوم گردی ,را در ,سنتی و ,اقامتگاه‌های بوم‌گردی ,و به

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

ضمیر نا آرام... backderunal arkaperdi pywversfulcland خرید طلایاب تصویری,فلزیاب تصویری,فلزیاب هیرکان 09190273600 یوزرنیم و پسورد نود 32،یوزر و پسورد نود 32،پسورد آپدیت نود 32 Marla's collection mercigoogle دلشاد عکس قشنگ